Waar staat jouw website in Google?

Gratis SEO Analyse

Gratis SEO Analyse: zie waar jouw bedrijf staat in Google

Heb jij een bedrijf en ben je benieuwd of deze wel terug te vinden is in Google? Vraag dan een gratis SEO analyse aan bij RankRebels. Wij bieden aan om voor jou éénmalig gratis te checken hoe je bedrijfswebsite het doet in Google. Doet jouw website het goed? Prima! Ga zo door. Doet de website het toch minder goed dan gedacht? Dan kunnen wij jou helpen om toch bovenaan in Google te staan door middel van onze zoekmachine optimalisatie service.

Vraag nu een gratis analyse aan!

Kom er achter of jouw website hoog staat in de Google rankings.

Hoe werkt deze analyse en wat zijn de spelregels?

Om deze analyse zo exact mogelijk uit te kunnen voeren hebben wij informatie nodig. Denk hierbij aan basisgegevens zoals contactgegevens, een bedrijfsnaam en de website die wij moeten opzoeken in Google. Daarnaast hebben wij tot 6 zoekwoorden (keywords) nodig. Op deze keywords gaan wij kijken hoe jij rankt in Google. Wij kijken niet alleen hoe jouw website landelijk wordt weergeven in Google, maar ook hoe hoog jouw website rankt in de lokale omgeving. Wanneer wij de resultaten binnen hebben, zullen wij deze zo snel mogelijk in een rapport naar jou toe sturen.

Wereldwijd Zoekverkeer Via Google

79%
63000

Google Zoekopdrachten per Seconde

"72% van de consumenten die een lokale zoekopdracht uitvoerden in Google brachten daarna een bezoek uit aan een winkel binnen 5km."
WordStream, 2016

Hoe moet jij de resultaten interpreteren?

In het rapport dat wij naar jou toesturen staan twee tabellen met daarin de data vanuit onze analyse. De data spreekt eigenlijk voor zichzelf, maar toch zullen wij toelichten wat je allemaal te zien krijgt. Wij hebben een voorbeeld opgesteld van een taxibedrijf dat wil weten hoe zij er voor staan op nationaal en lokaal niveau.

Nationale Resultaten

De eerste tabel die je zal tegenkomen in het rapport zal gaan over hoe jouw bedrijf het doet over heel Nederland gezien. Aan de linkerkant van de tabel zie jij de opgegeven 6 zoekwoorden, in dit geval Taxibedrijf, Taxi Bestellen, etc.

Nationaal gezien komt dit taxibedrijf drie keer voor als je op de zes gekozen keywords zoekt. Als jij zoekt op ‘Taxi Service’, dan zal dit bedrijf op de 44ste plaats te zien zijn. Bij ‘Straattaxi’ op de 86ste plek en op ‘Taxi Ritprijs’ op de 90ste.

Dat een website niet te vinden is op bepaalde keywords, betekent niet dat deze website niet in Google staat. Dit zal betekenen dat jouw website op het gekozen zoekwoord lager staat dan plek 200.

Lokale Resultaten

De tweede tabel in het rapport gaat over hoe jouw bedrijf het doet in Google op lokaal niveau. Om dit te analyseren moeten wij ook weten in welke omgeving jouw bedrijf zich begeeft. In dit voorbeeld doen wij alsof ons taxibedrijf uit de omgeving Raalte komt.

Als wij deze tabel vergelijken met de nationale resultaten, dan zie je al een stijging in de rankings. Dit taxibedrijf staat bovenaan in Google als je ‘taxibedrijf’ of ‘ taxi service’ opzoekt in de omgeving Raalte. Ook als jij zoekt op ‘taxi bestellen’ zul jij ze op de eerste pagina terugvinden.

Voor veel bedrijven is de lokale omgeving hun grootste inkomstenbron. Daarom is het van groot belang om ook lokaal vindbaar te zijn in Google.

Inschrijfformulier

Geef je nu op!

Ben jij nieuwsgierig naar hoe hoog jouw bedrijf staat in Google? Aarzel dan niet langer en vraag een gratis SEO analyse aan bij RankRebels.

SEO SERVICES
VANAF DE VELUWE

Neem contact op voor meer informatie
over onze sevices. Wij komen graag bij je langs om alles uit te leggen!