Houd jouw website live in de gaten

Real Time Tracking

Zie het resultaat van SEO

De RankRebels Tracking Tool

Om vooruitgang van de Google Ranking en onze zoekmachine optimalisatie bij te houden hebben wij een real time tracking tool gemaakt. Met deze tracking tool kun jij 24/7 in de gaten houden waar jouw website te vinden is in de zoekmachine resultaten. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken naar backlinks: jij kunt zien welke websites en paginas naar jouw bedrijfswebsite toe linken. Ook is het mogelijk om te kijken naar de website audit die gedaan is. Hiereen staat de huidige staat van de website en wat er allemaal aangepast kan worden om deze te optimaliseren voor een betere ranking.

Wat wordt er bijgehouden?

Met de RankRebels tracking tool is het mogelijk om de vooruitgang van jouw website in Google bij te houden. Om deze progressie in beeld te brengen maken wij gebruik van vier verschillende features. Zo is het mogelijk om de precieze ranking van bepaalde keywords terug te zien op de Rankings pagina. Op de Concurrenten pagina zijn de statistieken en rankings van jouw gekozen concurrenten te vinden. Ook is het mogelijk met de Website Audit te kijken naar wat er verbeterd kan worden aan de bedrijfswebsite om zo nog hoger in Google te komen. De laatste pagina die men kan zien is Backlinks: hier is te zien welke websites naar de jouw website linkt.

Vier Tracking Features

Google Rankings Tracker

Bekijk hoe jouw website het doet in Google met de gekozen keywords. Onze real time tracking tool zal de Google zoekmachine dagelijks scannen om zo veranderingen te zien en te vermelden. Zo is het mogelijk om dagelijks te controleren op welke positie jij in Google staat.

Concurrenten Check

Met de RankRebels Tracking tool is het ook mogelijk om jouw concurrenten in de gaten te houden. Bekijk hoe de concurrentie het doet in Google met de opgegeven keywords. Ook is het mogelijk om via de tool concurrenten te ontdekken waarvan jij misschien niet eens wist dat zij bestonden.

Website Audit

Het moment dat jij onze service afneemt zal onze Tracking Tool jouw website analyseren. Tijdens deze website audit wordt er gekeken naar verschillende factoren zoals: Gezondsheidscheck, Pagina Analyses, Meta Analyses, Content Analyses, Link Analyses en Optimalisatie. Aan de hand van deze punten gaan wij aan de slag met de optimalisatie van jouw website.

Backlinks Bekijken

Een van de tactieken die wij gebruiken om websites hoog in Google te ranken is linkbuilding. Met de tracking tool kun jij in de gaten houden welke websites naar jouw website linken. Zo is het makkelijk bij te houden of er genoeg links met een hoge waarde naar de bedrijfswebsite linken.

Maandelijks Rapport

Elke maand krijg jij van ons een email met daarin het maandelijkse rapport. Dit rapport laat de progressie zien van de laatste maand. Zo is er te zien hoeveel plekken jij bent gestegen met de gekozen keywords in Google, maar ook of er nieuwe backlinks zijn bijgekomen en hoe jouw concurrentie het doet. Het is ook mogelijk om een wekelijks rapport aan te vragen, uit onze ervaring blijkt echter dat de meeste progessie te zien is in een maandelijks rapport.

Laten we er over praten

Wil jij meer te weten komen over onze Real Time Tracking tool en Zoekmachine Optimalisatie? Dan komen wij graag een keer langs om er samen over te praten.

Revolution

OP MAAT GEMAAKT
 • Unlimited Support
 • ?? Keywords
 • Real Time Tracking
 • Maandelijks Rapport
 • Website Optimalisatie
 • Concurrenten Check
 • €?? per keyword

Revolt

Het instap abonnement
 • Unlimited Support
 • 3 Keywords
 • Real Time Tracking
 • Maandelijks Rapport
 • Website Optimalisatie
 • Concurrenten Check
 • €83,- per keyword

SEO SERVICES
VANAF DE VELUWE

Neem contact op voor meer informatie
over onze sevices. Wij komen graag bij je langs om alles uit te leggen!