Wij maken jouw website geschikt voor Google

Website Optimalisatie

De perfecte website voor Google

Wat is Website Optimalisatie?

Website optimalisatie is een begrip dat de laatste jaren veel voorbij komt, maar wat betekent het nou eigenlijk? Website optimalisatie is een proces waar door middel van verschillende veranderingen jouw website hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt. Hoe meer de zoekwoorden van jouw potentiële klant overeenkomen met de inhoud van jouw website, hoe hoger jouw website zal ranken in de zoekresultaten. Het is een deel van zoekmachine optimalisatie.

Waarom is Website Optimalisatie zo belangrijk?

Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat meer dan 60% van de gebruikers op het internet niet verder kijken dan de eerste pagina op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Daarom is het van belang om jouw website zo te optimaliseren dat jij bij bepaalde belangrijke zoektermen bovenaan staat.

Wat doen wij tijdens het optimaliseren van jouw website?

Tijdens de website optimalisatie moet er mogelijk het een en ander veranderd en/of toegevoegd worden aan jouw website. Wanneer deze veranderingen eenmaal zijn doorgevoerd zul je zien dat de afstand tussen jouw bedrijf en jouw klanten een stuk kleiner is geworden. Maar wat passen wij nou aan tijdens een website optimalisatie?

Keywords

Samen met jou gaan wij op zoek naar de meest gunstige keywords. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw bedrijf zo relevant mogelijk te maken voor deze gekozen zoekwoorden.

Content Bewerken

Wanneer de juiste keywords zijn gekozen moet de inhoud van jouw website ook aangepast worden om deze woorden een zo prominent mogelijke plaats te geven. Uiteraard kunnen wij hier voor jou iets in betekenen.

Linkbuilding

Belangrijk voor jouw ranking in Google is het aantal betrouwbare links naar jouw website toe.  De cijfers beweren dat Google jouw ranking voor 50% baseert op links die naar jouw website verwijzen. Wij gaan voor jou aan de slag om betrouwbare backlinks te vinden en in te schakelen.

Technische Problemen Oplossen

Google hecht veel waarde aan de technische aspecten van jouw website.
Als jouw website te langzaam laadt dan kan Google jou bestraffen en achteraan in de zoekresultaten zetten. Wij kijken jouw website volledig na en zullen waar nodig in overleg veranderingen doorvoeren.

Laat ons jouw Website Optimaliseren

Elke keer wanneer een potentiële klant een voor jou belangrijke zoekterm intypt en jij niet bovenaan staat, verlies jij een klant. Om dit te voorkomen kunnen wij je helpen om die begeerde voorpagina van Google te behalen. Door middel van de juiste keywords, content, link building en meerdere aanpassingen gaan wij met jouw bedrijf Google domineren.

Altijd op de hoogte met Real Time Tracking

Met onze Real Time Tracking tool kun je elke dag zien waar jij staat in de Google zoekresulaten. De ideale manier om jouw vooruitgang bij te houden.

Stappenplan Website Optimalisatie

Stap 1: Gesprek en Keywords

We gaan met je in gesprek over jouw bedrijf en wat jij het belangrijkste vindt. Tijdens dit gesprek geef jij aan met welke keywords je graag bovenaan staat in Google. Samen bekijken wij of jouw wensen haalbaar zijn, want als Bed & Breakfast bovenaan staan bij de zoekopdracht ‘hotelovernachting’ zou mooi zijn, maar helaas niet realistisch en haalbaar.

Stap 2: Real Time Tracking

Wij zetten een profiel voor jou klaar bij onze Real Time Tracking tool. Met deze tool kun jij 24/7 bekijken waar jouw website staat in Google bij de gekozen keywords. Ook is het mogelijk om te kijken waar jouw concurrenten staan bij de gekozen keywords. De ideale manier om jouw vooruitgang te bekijken.

Stap 3: Website Optimalisatie

Aan de slag! Wij beginnen met het optimaliseren van jouw website en zullen waar nodig contact met je opnemen voor vragen en antwoorden. Door middel van de website optimalisatie zal jouw website beter vindbaar zijn in Google.

Stap 4: Linkbuilding

Nu jouw website is geoptimaliseerd gaan wij naar de volgende stap: linkbuilding. Wij zorgen er voor dat jouw website op betrouwbare plekken van het internet komt te staan. Dit zorgt ervoor dat Google jouw website hoger gaat ranken en daardoor dus hoger in de zoekresultaten zal zetten.

Laten we er over praten

Wil je meer weten over website optimalisatie? Dan komen wij graag een keer langs om kennis te maken.

Revolution

OP MAAT GEMAAKT
 • Unlimited Support
 • ?? Keywords
 • Real Time Tracking
 • Maandelijks Rapport
 • Website Optimalisatie
 • Concurrenten Check
 • €?? per keyword

Revolt

Het instap abonnement
 • Unlimited Support
 • 3 Keywords
 • Real Time Tracking
 • Maandelijks Rapport
 • Website Optimalisatie
 • Concurrenten Check
 • €83,- per keyword

SEO SERVICES
VANAF DE VELUWE

Neem contact op voor meer informatie
over onze sevices. Wij komen graag bij je langs om alles uit te leggen!