Jouw website bovenaan in Google

Zoekmachine Optimalisatie

Bovenaan in Google met de RankRebels aanpak

Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

SEO, Search Engine Optimazition ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Dit zijn verschillenden termen die hetzelfde betekenen, namelijk jouw website vindbaar maken in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Om het heel simpel te zeggen: zoekmachine optimalisatie is er om er voor te zorgen dat zoekmachines begrijpen waar een website over gaat.

Waarom is Zoekmachine Optimalisatie zo belangrijk?

Volgens verschillende onderzoeken negeren 70 tot 80 procent van de mensen de betaalde advertenties bovenaan de zoekresultaten in Google. Daarom denken wij dat betaalde Google advertenties onvoldoende opleveren. Door middel van ons zoekmachine optimalisatie bureau zal een website hoger ranken in Google. Als gevolg zal dit leiden tot meer potentiële klanten op jouw website.

Wij gaan voor jou optimaliseren

Om een website hoger te laten ranken in Google en daarmee meer zogeheten organische bezoeken op jouw website te krijgen, gaan wij aan de slag op verschillende fronten. Zo zal er gewerkt worden aan de website zelf en worden er betrouwbare links geplaatst. Daarnaast zoekt ons zoekmachine optimalisatie bureau naar jouw belangrijkste concurrenten.

Website Optimalisatie

Het eerste front waar wij aan de slag gaan is het analyseren en aanpassen van de website. Worden de juiste keywords gebruikt? Worden deze keywords op de juiste manieren gebruikt? Ook kijken wij of de website technisch in orde is, aangezien dit ook van invloed is op de ranking van jouw website in de zoekmachines.

Linkbuilding

Een andere zeer belangrijke activiteit is linkbuilding. Bij linkbuilding gaan wij opzoek naar betrouwbare websites waar naar jouw website gelinkt kan worden. Hoe meer betrouwbare websites naar jou linken, hoe hoger de website in Google wordt gerankt. Daarom krijgt linkbuilding bij onze aanpak veel aandacht.

Google Mijn Bedrijf

Een ideale manier om lokaal sneller en beter gevonden te worden is door een bedrijf te vermelden bij Google. Hiermee kunnen potentiële klanten jouw bedrijf vinden in Google Maps, eventuele openingstijden opzoeken en misschien nog wel het belangrijkste: reviews achterlaten. Wij zorgen dat jouw bedrijf vermeld wordt in Google Mijn Bedrijf.

Concurrenten Check

Om beter te zijn dan jouw concurrenten, en de voorpagina in Google te domineren, is het natuurlijk ook van belang om te weten hoe de concurrentie het doet. Met onze Real Time Tracking tool kun jij ten allen tijden bekijken hoe concurrenten het doen in Google en op welke zoekwoorden jij nog een inhaalslag kan maken.

Zoekmachine Optimalisatie voor de klant

Zoekmachine Optimalisatie is belangrijk voor Google en andere zoekmachines, maar uiteindelijk draait het om de klant. Het optimaliseren van een website moet er niet alleen voor zorgen dat Google de website beter begrijpt, maar ook de persoon die er naar zoekt. Elke pagina op jouw website moet aansprekend zijn voor de klant. Samen gaan wij opzoek naar de keywords die jouw klant gebruikt om er voor te zorgen dat klanten die jouw website vinden ook op de website blijven.

Wanneer zie jij resultaat?

Een vraag die vaak voorbij komt is: wanneer staat mijn website bovenaan? Het grootste resultaat moet behaald zijn binnen 6 maanden, maar het kan zijn dat jouw website in 4 weken tijd al een flinke stijging heeft doorgemaakt. De ranking van een website hangt volledig af van de huidige SEO stand van zaken. Kortom, er is geen specifiek antwoord op deze vraag, maar wij houden je natuurlijk constant op de hoogte.

Laten we er over praten

Wil je meer weten over ons zoekmachine marketing bureau? Dan komen wij graag een keer langs om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

Revolution

OP MAAT GEMAAKT
 • Unlimited Support
 • ?? Keywords
 • Real Time Tracking
 • Maandelijks Rapport
 • Website Optimalisatie
 • Concurrenten Check
 • €?? per keyword

Revolt

Het instap abonnement
 • Unlimited Support
 • 3 Keywords
 • Real Time Tracking
 • Maandelijks Rapport
 • Website Optimalisatie
 • Concurrenten Check
 • €83,- per keyword

Op zoek naar een zoekmachine marketing bureau? RankRebels is er voor jou.

SEO SERVICES
VANAF DE VELUWE

Neem contact op voor meer informatie
over onze sevices. Wij komen graag bij je langs om alles uit te leggen!